.

FISA DE POST

SEF ATELIER CONFECTII METALICE

Modele fise de post

 

Vreau sa primesc ultimele noutati prin e-mail

 

Toata lista fise de post

 

<< Fisa de post anterioara   /   Fisa de post urmatoare >>

Manual politici și proceduri contabile - personalizat, editabil

Versiune noua - actualizat Ianuarie 2019

7 domenii de activitate + versiune simplificata

Plaseaza o comanda ...


FISA DE POST SEF ATELIER CONFECTII METALICE


1

1. Denumirea compartimentului:


2. Denumirea postului:
Sef atelier confectii metalice

3. Numele si prenumele salariatului:
NUME SI PRENUME SALARIAT

4. Se subordoneaza:


5. Numele sefului ierarhic:
NUME SI PRENUME SEF IERARHIC

6. Subordoneaza:
Numai daca este cazul

7. Drept de semnatura:
Intern:
Extern:

8. Relatii functionale:9. Pregatirea si experienta:


10. Autoritate si libertate organizatorica:

Daca este cazul

11. Responsabilitati si sarcini:
1.La primirea comenzii stabileste consumul de materiale (calitate, dimensiuni , profil, greutate ) pe care il transmite compartimentului aprovizionare .
2.Impreuna cu biroul “ ofertare contractare “, in unele situatii volumul de manopera ce se consuma pe reper , subansamble si chiar lucrare.
3.Coordoneaza tehnic, organizatoric activitatea lacatusilor , sudorilor , fierarilor betonisti si tamplarilor , atat in atelierele din incinta firmei , cat si in afara , atunci cand se monteaza subansamblul la beneficiar in scopul finalizarii lucrarilor .
4.Raspunde de lucrarile si de calitatea acestora , executate de oamenii din subordine , cu respectarea termenului de finalizare prevazut in contractul cu beneficiarul .
5.Este raspunzator de folosirea si gospodarirea corecta a materialelor , respectand cu strictete normele de consum . Identifica materialele necorespunzatoare calitativ si opreste intrarea acestora in fabricatie .
6.Are obligatia de a se inscrie in limitele stabilite in ceea ce priveste cheltuielile ce se fac , atat ca materiale , cat si ca manopera in scopul atingerii unei productivitati stabilite . Depasirile privind productivitatea vor fi recompensate prin marirea retributiei cu procentul de depasire al productivitatii , atat pentru sef cat si pentru cei din subordine . Nerealizarea plafonului respectiv va conduce la diminuarea salariului cu acelasi procent .
7. Raspunde de integritatea tuturor utilajelor din ateliere , alaturi de cei ce au fost nominalizati sa aiba in grija anumite utilaje , in ceea ce priveste folosirea rationala si intretinerea acestora .
8. Intocmeste rapoarte de lucru , cu date complete si edificatoare , ce trebuie sa oglindeasca activitatea desfasurata timp de o saptamana de cei din subordine , pe care le preda compartimentului normare salarizare in fiecare zi de “luni” ale saptamanii urmatoare .
9. Tine la zi pontajul oamenilor de care raspunde si il preda la compartimentul “resurse umane “ pe ziua de 16 si sfarsitul fiecarei luni .
10. Face instructajul cu protectia muncii si PSI la inceputul fiecarei luni , in functie de meserie , specificul activitatii oamenilor . Va instrui suplimentar pe cei ce urmeaza sa execute activitati deosebite legate de calitate sau cand se schimba specificul acesteia ( ex: lucru la inaltime , montari si demontari de schele , etc. ) .
11. Propune procurarea utilajelor si echipamentelor necesare executiei si productiei de structuri si tamplarii metalice sau din lemn .


12. Sanctiuni pentru nerespectarea fisei postului sau a anexelor acestora:

Daca este cazul

13. Semnaturi:

14. Data semnarii:

  

Cuvinte cheie: Modele fise de post | Fise de post gratuite

 
 

 

  Ultimele discutii in forum 

RUSU IULIU DOREL
10 Nov - 17:27
Olimpia
4 Dec - 16:11
Claudia
13 Feb - 13:05
viorel55
26 Nov - 12:31

viorel55
19 Nov - 20:13

viorel55
21 Oct - 11:44
viorel55
13 Oct - 09:41
ungur diana
25 Oct - 15:22
 
 
 
 
 

        Top

 


Google analytics