.

Maistru in industria alimentara - Cod COR: 316210

Clasificarea ocupatiilor din Romania - Codul COR actualizat

Vreau sa primesc ultimele noutati prin e-mail

A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  Z

1. Grupe majore

 | 2. Subgrupe majore

3. Grupe minore

 | 4. Grupe de baza

Manual politici și proceduri contabile - personalizat, editabil

Versiune noua - actualizat Ianuarie 2019

7 domenii de activitate + versiune simplificata

Plaseaza o comanda ...


Maistru in industria alimentara - Cod COR: 316210

Nivelul de instruire: 3 (studii medii sau postliceale)


Grupa de baza: 3162 - Tehnicieni si maistri in industria alimentara

Tehnicienii din industria alimentara si frigului, in subordinea directa a inginerilor, executa sarcini privind tehnologia de fabricatie, aplicarea si respectarea normelor de munca; efectueaza analize de laborator privind calitatile nutritive ale materiilor prime folosite si ale produselor finite.

Grupa minora: 316 - Tehnicieni si maistri in industriile textila, pielarie si alimentara

Tehnicienii din industriile textila, pielarie si alimentara isi desfasoara activitatea sub directa conducere a inginerilor, se ocupa de supravegherea proceselor tehnologice de fabricare a produselor textile, de pielarie si a produselor alimentare, precum si la aplicarea normelor de munca si alte sarcini privind organizarea muncii.

Subgrupa majora: 31 - Tehnicieni in domeniul fizicii si tehnicii

 

Tag: COR - Maistru in industria alimentara - Cod COR: 316210, Cod COR, Codul COR actualizat, Clasificarea COR, clasificarea Ocupatiilor din Romania

A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  Z

1. Grupe majore

 | 2. Subgrupe majore

3. Grupe minore

 | 4. Grupe de baza

 
 

 

  Ultimele discutii in forum 

MARILENA
18 May - 09:26
Olimpia
4 Dec - 16:11
Belei Mihaela
21 Nov - 10:45
viorel55
26 Nov - 12:31

viorel55
19 Nov - 20:13

viorel55
21 Oct - 11:44
viorel55
13 Oct - 09:41
ungur diana
25 Oct - 15:22
 
 
 
 
 

        Top

 


Google analytics