.

Carmangier - Cod COR: 741101

Clasificarea ocupatiilor din Romania - Codul COR actualizat

Vreau sa primesc ultimele noutati prin e-mail

A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  Z

1. Grupe majore

 | 2. Subgrupe majore

3. Grupe minore

 | 4. Grupe de baza

Carmangier - Cod COR: 741101

Nivelul de instruire: 2 (studii medii)


Grupa de baza: 7411 - Macelari si alti lucratori in prelucrarea carnii si pestelui

Macelarii, ciontolitorii si transatorii de carne taie animalele pe linie, in banda; transeaza, dezoseaza si sorteaza carnea pe calitati; conserva carnea prin sarare, uscare, frig sau fum; pregatesc si ambaleaza carnea si produsele derivate pentru vanzare. Lucratorii in prelucrarea pestelui transeaza pestele, il curata de intestine, il pregatesc pentru vanzare sau il conserva prin sarare, uscare, frig sau fum.

Grupa minora: 741 - Meseriasi si lucratori in industria alimentara

Meseriasii si lucratorii din industria alimentara sacrifica animale pentru carne, blana si subproduse; prelucreaza carnea si pestele; prepara paine si produse de patiserie, produse lactate; prelucreaza tutunul si produsele din tutun; conserva fructe si legume.

Subgrupa majora: 74 - Meseriasi si muncitori calificati in industria alimentara si alte meserii artizanale

 

Tag: COR - Carmangier - Cod COR: 741101, Cod COR, Codul COR actualizat, Clasificarea COR, clasificarea Ocupatiilor din Romania

A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  Z

1. Grupe majore

 | 2. Subgrupe majore

3. Grupe minore

 | 4. Grupe de baza

 
 

 

  Ultimele discutii in forum 

MARILENA
18 May - 09:26
Olimpia
4 Dec - 16:11
Belei Mihaela
21 Nov - 10:45
viorel55
26 Nov - 12:31

viorel55
19 Nov - 20:13

viorel55
21 Oct - 11:44
viorel55
13 Oct - 09:41
ungur diana
25 Oct - 15:22
 
 
 
 
 

        Top

 


Google analytics