Contabilitateafirmei - Noutati legislative, contabilitate, fiscalitate, personal, salarizare, dictionar economic, Monitorul Oficial, Plan de conturi, newsletter legislativ, model contract, model fisa de post, modele formulare, noul cod caen, catalog mijloace fixe.
  Prima pagina | Harta site | Bara de instrumente

   CONTABILITATEA

              FIRMEI.RO

Joi, 9 Februarie

  Bara de instrumente contabilitateafirmei

Abonare newsletter

.

.
 

 

10 motive sa instalati bara de instrumente contabilitateafirmei

Instalati Toolb-ul contabiliatteafirmei.ro si beneficiati, instantaneu, de toate resursele site-ului contabilitateafirmei.ro. Va prezentam in continuare beneficiile aduse de existenta, pe calculatorul Dvs, a barei de instrumente contabilitateafirmei.

1. Alerte legislative in timp real

Ganditi-va ca mai nou, a avea informatia in timp real este un lucru foarte important.

Articolele publicate de noi, care fac obictul newsletter-elor periodice ajung poate mai tarziu. Din intentia de a nu deranja, frecventa trimiterii de newsletter-e este cel mult saptamanala.

Dar daca ...

atunci cand este publicat un articol important calculatorul va expune (vezi mai sus) pentru cateva secunde o alerta?

Alerta vine in timp real (cateva secunde de la publicarea articolului) si nu implica nici un fel de resurse / eforturi suplimentare.

 

2. Acces direct la ultimele articole publicate pe site

Ultimele 10 articole publicate pe site sunt disponibile neconditionat, fara nici un efort: doar cu un singul CLICK. Un simplu buton asigura actualizarea zilnica a informatiilor.

3. Detalii privind cele mai noi probleme discutate pe forum

Nimeni nu sta sa urmareasca zilnic un forum. Dar cate informatii pot fi pierdute? Care sunt problemele actuale cu care semenii nostri se confrunta. Lista ultimelor 10 probleme care au facut subiectul discutiei pe forumul contabilitateafirmei.ro este accesibila in orice moment.

Efortul? ZERO.

Avantaje? NENUMARATE.

4. Resurse nelimitate, accesabile de pe propriul calcultator

Cum ar fi daca in orice moment ati putea accesa, fara restrictii, fara a pierde timpul cautand, toate resursele contabilitateafirmei.ro. Si daca avem in vedere ca zi de zi devin tot mai multe ... tot mai ample ... tot mai cuprinzatoare.

Fise de post? Meniul special conceput va duce exact acolo unde aveti nevoie.

5. Mesaje rapide

Informatiile pe care vi le trimitem si care nu au o importanta crescuta va vor fi trimise sub forma de mesaja. Actulizarea se face in cateva secunde. Veti afla imediat cand unul sau mai multe mesaje au fost trimise si nu au fost citite.

6. Chat - discutii in timp real

Participati la discutii atunci cand au loc. Rapid, nu?

8. Alte facilitati imediate


 

Vreti sa ne contactati sau sa ne recomandati unui prieten, vreti sa faceti o personalizare a barei de instrumente ... nimic mai simplu. Usor si eficient.

 

9. Siguraranta

Siguranta barei de instrumente contabilitateafirmei este asigurata de

unul dintre cei mai mari dezvoltatori in domeniu.

10. Usor de utilizat

Bara de instrumente contabilitateafirmei.ro poate fi usor de intretinut (elemente noi pot fi usor adaugate ori elemente existente pot fi usor eliminate).

Instalarea si dezinstalarea barei de instrumente pot fi facute in numai cateva secunde.

 

 

Instaleaza acum  |  Recomanda  |  Garantie, confidentialitate  |  Contact  |  Ajutor  |  Mai multe optiuni  |  Stiri pe scurt