Contabilitateafirmei - Noutati legislative, contabilitate, fiscalitate, personal, salarizare, dictionar economic, Monitorul Oficial, Plan de conturi, newsletter legislativ, model contract, model fisa de post, modele formulare, noul cod caen, catalog mijloace fixe.
  Prima pagina | Harta site | Bara de instrumente

   CONTABILITATEA

              FIRMEI.RO

Joi, 9 Februarie

  Bara de instrumente contabilitateafirmei

Abonare newsletter

.

.
 

 

Politica de confidentialitate - Bara de instrumente contabilitateafirmei

Pe baza garantiilor oferite de conduit - - echipa contabilitateafirmei.ro se angajeaza sa mentina urmatoarele practici de confidentialitate:

1. Politica de Spyware - bara de instrumente nu colecteaza si nu transmite informatii de identificare si nu monitoriza utilizarea personala a barei de instrumente.
Bara de instrumente trimite site-ului conduit.com, date statistice neidentificabile şi non-personale care sa permita asigurarea calitatii si imbunatatirea serviciilor asigurate de utilizarea barei de instrumente. Aceste date non-personale includ utilizarea neidentificabila de componente apartinand barei de instrumente si de interogare. Puteti
opta ca astfel de informatii sa nu fie trimise. Optiunea poate fi exprimata in orice moment, actualizand preferintele Dvs. in caseta de dialog a barei Dvs. de instrumente.

2. Politica de Adware: expunerea la reclame nedorite. O astfel de expunere nu va fi posibila urmare a utilizarii barei de instrumente. Bara de instrumente nu permite mesaje de tip pop-up sau pop-under Windows, respectiv publicitate sau orice alt tip de anunturi deranjante.

3. Aplicatii straine. Bara de instrumente nu permite altor aplicatii sa acceseze date stocate pe hard disk-ul computerului sau in conturi online. Bara de instrumente nu modifica paginile pe care le vizitati si nu modifica istoricul cautarilor Dvs. Puteti opta in mod voluntar pentru a primi notificari (cum ar fi Alertele emise la publicarea pe site a unui nou articol) sau de a folosi alte functionalitati avansate oferite de contabilitateafirmei.

4. Dezinstalare usoara: puteti dezinstala bara de instrumente cu usurinta, in orice moment, folosind pachetul de dezinstalare inclus in bara de instrumente standard (Adaugare / Eliminare programe din Windows, Add-on Eliminarea in Firefox, etc.)

5. Dezactivare usoara: puteti dezactiva bara de instrumente cu usurinta, in orice moment, facand clic pe meniul "Vizualizare" in browser-ul dvs. si deselectatand numele barei de instrumente contabilitateafirmei.

6. Control integral: aveti control deplin asupra barei de instrumente si puteti adauga / elimina componente ale barei de instrumente in orice moment, folosind optiunile barei de instrumente din caseta de dialog.

7. Raport
- contabilitateafirmei este hotarata sa asigure confidentialitatea si siguranta in timp ce utilizati bara de instrumente.
Daca aveti un motiv sa credeti ca drepturile dumneavoastra au fost incalcate, va rugam sa trimiteti un email la adresa privacy@conduit.com pentru a lua legatura cu proprietarii de platforma software pe care contabilitateafirmei.ro a utilizat-o pentru a crea bara de instrumente. Cererea dumneavoastra va primi un raspuns in cel mai scurt timp cu putinta.

 

 

 

Instaleaza acum  |  Recomanda  |  Garantie, confidentialitate  |  Contact  |  Ajutor  |  Mai multe optiuni  |  Stiri pe scurt