.

 

26 Martie 2010

contabilitateafirmei.ro

Pregatirea profesionala consultanti fiscali 2010

(M. Of. nr. 175 din 18/03/2010)

Manual politici și proceduri contabile - personalizat, editabil

Versiune nouă - actualizat Ianuarie 2019

7 domenii de activitate + versiune simplificată

Plasează o comandă ...

Program din 12/03/2010 de pregatire profesionala continua aferent anului 2010

 

Pregatirea profesionala continua este un drept si in acelasi timp o obligatie a membrilor Camerei Consultantilor Fiscali in ceea ce priveste actualizarea cunostintelor si formarea eficienta cu garantarea calitatii serviciilor prestate catre clienti. Totodata, pregatirea profesionala continua este o exigenta impusa prin Codul de etica si deontologie profesionala in domeniul consultantei fiscale.


Incepand cu anul 2010, programul de pregatire profesionala continua se va desfasura sub doua forme:
- cursuri si seminare in salile de curs, cu posibilitatea transmiterii online a acestora;
- cursuri in sistem e-learning.

 

Noutate!

Cursurile care vor face obiectul pregatirii profesionale in sistem e-learning, precum si cursurile si seminarele din salile de curs care se vor transmite si in sistem online vor fi anuntate pe site-ul Camerei Consultantilor Fiscali.


In cadrul Programului de pregatire profesionala continua aferent anului 2010, consultantii fiscali activi trebuie sa efectueze 30 de ore de pregatire profesionala, din care 20 de ore gratuite si 10 ore cu plata, iar consultantii fiscali inactivi 15 ore de pregatire profesionala, din care 10 ore gratuite si 5 ore cu plata.


Pregatirea profesionala continua reprezinta participarea la cursurile obligatorii organizate de Camera Consultantilor Fiscali.


Costuri

Pentru anul 2010, taxa de participare la cursurile de pregatire profesionala continua cu plata este de 200 lei, in cazul consultantilor fiscali activi, si, respectiv, 100 lei, in cazul consultantilor fiscali inactivi.


De retinut: Programul de pregatire profesionala continua nu este obligatoriu in anul in care consultantii fiscali au sustinut examenul pentru atribuirea calitatii de consultant fiscal.

 

In plus,
- In situatia in care consultantii fiscali au efectuat ore de pregatire profesionala in anul in care au sustinut examenul pentru atribuirea acestei calitati, aceste ore se vor include in numarul de ore de pregatire profesionala aferente anului urmator.
- Fiecare participare a consultantilor fiscali la seminare, conferinte si colocvii interne si internationale, pe teme fiscale sau pe probleme legate de profesia de consultant fiscal, va fi recunoscuta ca ore de pregatire profesionala, care vor fi incluse in numarul de ore de pregatire prevazut pentru anul 2010.
- Participarea la seminare, conferinte, colocvii internationale, pe teme fiscale sau pe probleme legate de profesia de consultant fiscal, va fi justificata pe baza unei adeverinte eliberate de organizatori.
- Pentru consultantii fiscali care au si calitatea de lectori in cadrul Programului de pregatire profesionala continua aferent anului 2010 organizat de Camera Consultantilor Fiscali, orele de curs efectuate se vor recunoaste ca ore de pregatire profesionala continua.
- Consultantii fiscali care publica articole in revista Camerei Consultantilor Fiscali pot solicita, pentru fiecare articol publicat, includerea unui numarul de 5 ore in numarul de ore de pregatire profesionala.

Fisier atasat: Programele de pregatire pentru 2010

 

Categorii: fiscalitate | tva | impozit pe profit
Cuvinte cheie: pregatire profesionala consultanti fiscali | cursu consultanti 2010 | pregatire consultanti 2010

 

 
 
.

  Ultimele discutii in forum 

RUSU IULIU DOREL
10 Nov - 17:27
Olimpia
4 Dec - 16:11
Claudia
13 Feb - 13:05
viorel55
26 Nov - 12:31

viorel55
19 Nov - 20:13

viorel55
21 Oct - 11:44
viorel55
13 Oct - 09:41
ungur diana
25 Oct - 15:22

..


        Top

 


Google analytics