Toata lista fise de post
|
FISA DE POST - BUCATAR
1. Denumirea compartimentului:
COMPARTIMENTUL BUCATARIE
2. Denumirea postului:
BUCATAR
3. Numele si prenumele salariatului:
NUME SI PRENUME SALARIAT
4. Se subordoneaza:
Bucatarului sef;
5. Numele sefului ierarhic:
NUME SI PRENUME SEF IERARHIC
6. Subordoneaza:
Numai daca este cazul
7. Drept de semnatura:
Intern:
Extern:
8. Relatii functionale:
- cu sefii de birouri, personal administrativ, soferi de aprovizionare,
contabilitate;
- cu personalul de deservire a clientilor.
9. Pregatirea si experienta:
studii medii;
diploma de calificare in domeniu ;
vechimea in specialitate: min. 3 ani, cu recomandare scrisa de la cel putin
unul dintre locurile de munca anterioare;
cunostinte medii de limba engleza;
rigurozitate in ceea ce priveste regulile de igiena in alimentatia publica;
imaginatie culinara, ordonat si disciplinat;
capabilitatea sa pregateasca produse alimentare reci si calde in conformitate
cu meniul restaurantului;
atitudine orientata catre client politete, abilitati bune de comunicare,
persoana energica si amabila;
rezistenta mare la stres;
atitudine pozitiva si concilianta in relatiile cu clientii si colegii;
disponibilitate de a lucra in ture.
10. Autoritate si libertate organizatorica:
Daca este cazul
11. Responsabilitati si sarcini:
- pregateste mβncarurile din retetarul unitatii in conformitate cu standardele
in vigoare;
- monteaza preparatele pe obiectele adecvate pentru servire si realizeaza
elementele estetice ale preparatelor;
- participa cu supervizare la determinarea necesarului de materii prime de
comandat si la realizarea comenzilor de aprovizionare;
- preia comenzile de la clienti si asigura servirea acestora;
- debaraseaza si asigura curatenia bucatariei;
- asigura implementarea si mentinerea standardelor de pastrare si depozitare a
produselor, semipreparatelor si preparatelor alimentare cu respectarea normelor
igienico-sanitare in vigoare.
raspundere pentru respectarea standardelor de calitate a preparatelor
realizate si respectarea termenelor de executie a acestora;
pastrarea in bune conditii a ustensilelor si aparaturii;
respectarea normelor de igiena si securitate a muncii;
utilizarea resurselor existente, exclusiv in interesul firmei.
12. Sanctiuni pentru nerespectarea fisei postului sau a anexelor acestora:
Daca este cazul
13. Semnaturi:
14. Data semnarii:
Cuvinte cheie:
Modele fise de post |
Fise de post gratuite
|
|
|
|
|
|
Ultimele discutii in forum
ο»Ώ
|
RUSU IULIU DOREL
10 Nov - 17:27
|
|
Olimpia
4 Dec - 16:11
|
|
Claudia
13 Feb - 13:05
|
|
viorel55
26 Nov - 12:31
|
|
|
|
viorel55
19 Nov - 20:13
|
|
|
|
viorel55
21 Oct - 11:44
|
|
viorel55
13 Oct - 09:41
|
|
ungur diana
25 Oct - 15:22
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|